La Diada de La Riera del passat dissabte, va estar una bona jornada de convivència.

La Riera Participación Quedadas Viu la riera

El passat dissabte al matí, vam celebrar la»Diada de la Riera de Caldes a La Llagosta». L’acte es va celebrar al Parc Popular, i si bé no va tenir una afluència massiva, podem qualificar la participació de manera molt positiva.

Els tallers van resultar de l’interès dels assistents de totes les edats, sobretot aquells on calia manipular o construir alguna cosa, però també  aquells altres on simplement es demanava observar i participar d’una o altra manera.

Cal destacar la participació en l’organització de tots i totes els membres del col.lectiu «Viu La Riera» dels diversos pobles que formen la conca, així com d’altres membres d’organitzacions ambientalistes i acadèmiques implicades en la defensa del territori.

Tanmateix cal fer esment de la col.laboració inestimable en l’organització, de l’ajuntament de La Llagosta. Regidoria, tècnics i treballadors vam fer possible amb la seva feina que la diada es pogués realitzar amb èxit. A tots ells gràcies.

La feina però no acaba aquí; aquesta col.laboració i complicitat ha de continuar cada dia, per tal de millorar la qualitat del nostre Medi Ambient i de retruc la qualitat de vida de la ciutadania de La Llagosta.

Seguim endavant!

Deja una respuesta